Print Page   |   Contact Us   |   Report Abuse   |   Sign In   |   Register
Community Search
Calendar

12/7/2016
Permit Tech Study Course

12/8/2016
Developing Effective Inspector Skills

51st Annual FAPGMI Educational Seminar
Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

9/25/2016 to 9/29/2016
When: Sunday, September 25, 2016
2:00 PM
Where: Holiday Inn & Suites Harbourside
401 2nd Street
Indian Rocks Beach, Florida  33785
United States
Contact: Gloria Salazar
786-200-8110

« Go to Upcoming Event List  

FAPGMI 51st Annual Educational Conference Schedule

 

Sunday September 25th

 

2:00: Conference Staff Meeting

3:00: Committee Meetings: Audit/Finance, Nominating, Membership and Education

4:00 to 5:30: Early Registration

 

Monday September 26th

 

9:00 to 10:30:            Registration

9:00 to 10:00:            Directors General Meeting Workshop

10:30 to 11:30:          Safety in The Work Place / Course # 297 / 1 Hour

                                  Guest Speaker: Joan Spencer

11:30 to 1:00:            Opening Lunch

1:00 to 2:00:              Worker’s Compensation / Course # 298 / 1 Hour

                                  Guest Speaker: Wanda Rivera

2:00 to 4:00:              Navigating the Product Certification Maze / Course # TBD / 2 Hours

                                  Guest Speaker: Lisa Reiheld

4:00 to 7:00:              President Reception and Trade Show

 

Tuesday September 27th

 

8:00 to 9:00:              Removal of Grease Laden Waste / Course #8587 / 1 Hour

                                  Guest Speaker: Vince Scriboni

9:00 to 10:00:            Intro to New Plumbing Technologies / Course #0610119 / 1 Hour

                                  Guest Speaker: Vince Scriboni

10:00 to 11:00:          Plumbing Drainage / Course #0607897 / 1 Hours

                                  Guest Speaker: Pipelining Technologies  

11:00 to 12:00           Gas Installations / Course #320 / 2 Hours

                                  Guest Speakers: Mike Romano / David McPhillips 

12:00 to 1:15:            Lunch (on your own)

1:15 to 2:15:              Continued - Gas Installations / Course #320 / 2 Hours

                                  Guest Speakers: Mike Romano / David McPhillips 

2:15 to 4:15:              Florida Energy Code / Course #0609126 / 2 Hours

                                  Guest Speaker: Arlene Stewart

5:45 to 8:00:              Reception Dinner and Installation of Officers

  

Wednesday September 28th

 

8:30 to 9:30:             General Membership Meeting 

9:30 to 11:30:            Florida Accessibility Code / Course #5007873 / 2 Hours

                                  Guest Speaker: Jim Paleveda 

11:30 to 12:45:          Lunch (on your own)

12:45 to 2:45:            Florida Construction Laws and Rules / Course #5007874 / 2 Hours

                                  Guest Speaker: Jim Ford

2:45 to 3:45:             Ethics / Course #5007875 / 1 Hour

                                 Guest Speaker: Jim Ford

  

Thursday September 29th

 

8:30 to 10:30:             Director’s Meeting and Committee Reports

 

All classes are approved for CEU credits

 

Class Schedule Subject to Change

 

FAPGMI 51st Annual Social Schedule

 

Monday September 26th

 

11:30 to 1:00: Opening Lunch

 

 4:00PM to 7:00PM President's Reception / Trade Show

 

7:15PM to 11:00PM: Social & Net Working / Hospitality Room

 

Dress Casual

 

Tuesday September 27th   

12:00: Women’s Luncheon

 

5:45PM to 8:00PM: Reception Dinner and Installation of Officers

 

Dress Smart Casual

 

8:00 to 11:00PM: Social & Net Working / Hospitality Room

 

Dress Casual

 

 

Wednesday September 28th

 

11:30 to 12:45: Past President Luncheon 

 

5:00PM to 11:00PM: Social & Net Working / Hospitality Room

 

 

 

Sign In


Forgot your password?

Haven't registered yet?

Advertisement